Ieder mens heeft een rugzakje dat ‘ie bij zich draagt. Het is de kunst dit rugzakje zelf bewust te legen voordat ‘ie op een ongelegen moment uit z’n voegen barst.

Emoties (van kort of lang geleden) en oude patronen kunnen ontzettend aan je vreten en je belemmeren bij wat je wil bereiken. Ook kunnen ze je belemmeren in het genieten van het hier en nu. Dat is niet nodig wanneer je weet hoe je kunt loslaten.

 • Wil jij je rugzakje legen zodat je weer onbevangen de toekomst aan kunt?
 • Wil jij de controle hebben over je eigen emoties?
 • Wil jij het verleden laten waar het hoort, in het verleden?
 • Wil jij leren belemmerende emoties los te laten?
 • Wil jij leren hoe je dit allemaal makkelijk zelf kunt doen?

Meld je dan aan voor een workshop FasterEFT in Amsterdam Noord door een mailtje te sturen naar: maaikevanpelt@hotmail.com

De eerstvolgende workshops zijn op:

 • woensdag 10 augustus.
 • Vrijdag 26 augustus
 • vrijdag 21 oktober

In deze workshop leer ik je hoe je werkelijk je verleden en je emoties kunt loslaten.

Als je zelf minimaal 4 vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s bij elkaar kunt krijgen, kom ik bij 1 van jullie thuis de workshop geven op de datum die we samen overeenkomen.

Deelname en kosten

Deelname aan de workshop kost 69 euro per persoon.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar: maaikevanpelt@hotmail.com

Bij annulering:

 • Langer dan 1 week van tevoren: volledige restitutie
 • Minder dan 1 week tevoren: 50% restitutie
 • Minder dan 2 dagen van tevoren: geen restitutie

Online Workshop FasterEFT

Heb je geen tijd op de dagen dat de workshop live gegeven wordt, dan heb ik voor jou een online versie van de workshop.

De inhoud is hetzelfde en je doet de cursus vanuit je eigen huis online.

Wat krijg je van mij:

 • Uitleg over FasterEFT (video + boekje)
 • 2 voorbeeldsessies
 • Boekje met veelgestelde vragen

Jouw investering is 39 euro.

Mail mij om deze workshop te bestellen: maaikevanpelt@hotmail.com

Lees hieronder de reacties van eerdere deelnemers:

Ik heb Maaike van Pelt tijdens de workshop ervaren als enthousiast en professioneel. In alle lichtheid nam zij de deelnemers mee in de wereld van de FasterEFT methode. Dit maakte dat deelnemers zich veilig voelden om te delen. Er ontstond vertrouwen in het toepassen van de methode. Ik heb me verwonderd over de methodiek en de uitwerking hiervan. Zowel helder en makkelijk toepasbaar als effectief. Ik kan het zowel professioneel inzetten bij anderen, als privé bij mezelf. Yvette van Kessel – Trainer, coach, kunstenaar. www.artyvette.nl  www.onbreekbaar.com

Yvette

Vorige week heb ik me een dag lang ondergedompeld in de methodiek van FasterEFT. Ik had eigenlijk geen idee wat ik ervan kon verwachten, had me spontaan opgegeven, maar was blij verrast hoe praktisch en handzaam deze methode inzetbaar is. Ik hou ervan huis tuin en keukenmethodes tot mijn beschikking te hebben en dit is er eentje van! Een aanrader dus!

Anka

Ontzettende aanrader, iedereen zou dit moeten doen! Dank voor deze superinteressante dag, Maaike, ik ben er al mee aan het oefenen!

Judith

Maaike gaf een goede uitleg over de methode die we meteen in de praktijk leerden toepassen. Heel bijzonder hoe FasterEFT werkt en ook direct effect heeft. Een waardevolle tool in mijn toolbox.

Carolien

Maaike zet zich met volle energie in om de mensen die ze helpt te faciliteren. Je leert in een dag de grondbeginselen van FasterEFT en kunt er direct mee aan de slag: effectief!
Verbazingwekkend zo snel als dat je negatieve gevoelens los kunt laten met deze methode, het op jezelf toe kunt passen en anderen er mee kunt helpen.

Els

Ik heb de workshop als zeer positief ervaren, leuke en handzame extra tool. Zowel voor mezelf als om mee te werken met anderen.

Yvonne

In de workshop van één dag kreeg ik een goed beeld van FasterEFT. De achtergrond, waarvoor het gebruikt kan worden en hoe het te gebruiken. Maaike is vriendelijk en deskundig. Door ’s middags met elkaar te oefenen konden we ook ervaren wat FasterEFT kan betekenen. Ik vond het bijzonder waardevol.

Betty

Na een burn-out bleef ik maar last houden van stress klachten. Ik had al vanalles geprobeerd zonder al te veel resultaat en had de hoop al bijna opgegeven. De workshop van Maaike was een verademing. Maaike geeft een duidelijke/ heldere uitleg en de oefeningen zijn concreet en makkelijk thuis uit te voeren. Ik voelde al tijdens de workshop verschil in energie. Ik ben sindsdien minder snel gestresst. Ik blijf de oefeningen thuis doen en ben zeker geïnteresseerd in een evt vervolgworkshop.

Inge

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, stuur dan even een mail naar: maaikevanpelt@hotmail.com