Ieder mens heeft een rugzakje dat ‘ie bij zich draagt. Het is de kunst dit rugzakje te legen voordat ‘ie op een ongelegen moment uit z’n voegen barst. Door het rugzakje te legen komt er ook meer ruimte vrij voor fijne ervaringen.

Emoties (van kort of lang geleden) kunnen behoorlijk van invloed zijn op je leven Ze kunnen aan je vreten en je belemmeren bij wat je wil bereiken. Ook kunnen ze je belemmeren in het genieten in het hier en nu. Dat is niet nodig wanneer je weet hoe je kunt loslaten.

  • Wil jij je rugzakje legen zodat je weer onbevangen in het leven staat?
  • Wil jij het verleden laten waar het hoort, in het verleden?
  • Wil jij leren hoe je belemmerende emoties los kunt laten?
  • Wil jij leren hoe je dit allemaal makkelijk zelf kunt doen?

Meld je dan aan voor een workshop FasterEFT in Amsterdam Noord door een mailtje te sturen naar: maaikevanpelt@hotmail.com

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data bekend, maar als jij een groepje van 4 personen bij elkaar krijgt, overleg ik graag een locatie en een datum met je.

In deze workshop leer ik je hoe je definitief je verleden en je belemmerende emoties kunt loslaten.

Deelname en kosten

Deelname aan de workshop kost 119 euro per persoon.

De workshop begint om 10:00 en eindigt om 16:00 met een uitloop naar 17:00

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, stuur dan een mail via onderstaand contactformulier.

Bij annulering:

  • Langer dan 1 week van tevoren: volledige restitutie
  • Minder dan 1 week tevoren: 50% restitutie
  • Minder dan 2 dagen van tevoren: geen restitutie

Online Workshop

Heb je echt geen tijd om een live workshop te volgen, dan heb ik voor jou een online versie van deze workshop.

De theorie is hetzelfde en je doet de cursus vanuit je eigen huis online.

Wat krijg je van mij:

  • Uitleg over FasterEFT (video + boekje)
  • 2 voorbeeldsessies
  • Boekje met veelgestelde vragen

Hierna kun je volledig zelfstandig beginnen met oefenen op jezelf of op vrienden/familie.

Jouw investering is 89 euro.

Mail mij om deze workshop te bestellen via onderstaand contactformulier.

Lees hieronder de reacties van eerdere deelnemers:

Ik heb Maaike van Pelt tijdens de workshop ervaren als enthousiast en professioneel. In alle lichtheid nam zij de deelnemers mee in de wereld van de FasterEFT methode. Dit maakte dat deelnemers zich veilig voelden om te delen. Er ontstond vertrouwen in het toepassen van de methode. Ik heb me verwonderd over de methodiek en de uitwerking hiervan. Zowel helder en makkelijk toepasbaar als effectief. Ik kan het zowel professioneel inzetten bij anderen, als privé bij mezelf. Yvette van Kessel – Trainer, coach, kunstenaar. www.artyvette.nl  www.onbreekbaar.com

Yvette

Vorige week heb ik me een dag lang ondergedompeld in de methodiek van FasterEFT. Ik had eigenlijk geen idee wat ik ervan kon verwachten, had me spontaan opgegeven, maar was blij verrast hoe praktisch en handzaam deze methode inzetbaar is. Ik hou ervan huis tuin en keukenmethodes tot mijn beschikking te hebben en dit is er eentje van! Een aanrader dus!

Anka

Ontzettende aanrader, iedereen zou dit moeten doen! Dank voor deze superinteressante dag, Maaike, ik ben er al mee aan het oefenen!

Judith

Maaike gaf een goede uitleg over de methode die we meteen in de praktijk leerden toepassen. Heel bijzonder hoe FasterEFT werkt en ook direct effect heeft. Een waardevolle tool in mijn toolbox.

Carolien

Maaike zet zich met volle energie in om de mensen die ze helpt te faciliteren. Je leert in een dag de grondbeginselen van FasterEFT en kunt er direct mee aan de slag: effectief!
Verbazingwekkend zo snel als dat je negatieve gevoelens los kunt laten met deze methode, het op jezelf toe kunt passen en anderen er mee kunt helpen.

Els

Ik heb de workshop als zeer positief ervaren, leuke en handzame extra tool. Zowel voor mezelf als om mee te werken met anderen.

Yvonne

In de workshop van één dag kreeg ik een goed beeld van FasterEFT. De achtergrond, waarvoor het gebruikt kan worden en hoe het te gebruiken. Maaike is vriendelijk en deskundig. Door ’s middags met elkaar te oefenen konden we ook ervaren wat FasterEFT kan betekenen. Ik vond het bijzonder waardevol.

Betty

Na een burn-out bleef ik maar last houden van stress klachten. Ik had al vanalles geprobeerd zonder al te veel resultaat en had de hoop al bijna opgegeven. De workshop van Maaike was een verademing. Maaike geeft een duidelijke/ heldere uitleg en de oefeningen zijn concreet en makkelijk thuis uit te voeren. Ik voelde al tijdens de workshop verschil in energie. Ik ben sindsdien minder snel gestresst. Ik blijf de oefeningen thuis doen en ben zeker geïnteresseerd in een evt vervolgworkshop.

Inge

Mail mij voor vragen over de workshop

4 + 3 = ?