Werkt FasterEFT ook bij angsten?

Het antwoord is: ja!

Ik heb natuurlijk een mooi voorbeeld hiervan.

Bij één van mijn workshops was Laura, een vrouw die al van jongs af aan, zeker al 40 jaar, angst had om te spugen. Laura wilde erg graag een keer een Ayahuasca ceremonie bijwonen en tijdens zo’n ceremonie kan het gebeuren dat je moet spugen. Dit was voor haar een reden om tot op heden (nog) geen Ayahuasca-ceremonie bij te doen. Ze wilde dus graag van deze angst af.

Laat ik voorop stellen dat je wat mij betreft nooit van een angst af MOET komen. Als je je angst wil houden, moet je dat vooral doen. Maar wanneer een angst je belemmert in iets dat je wil doen of bereiken, dan zou je eens kunnen kijken of het mogelijk is om wel van die angst af te komen.

Laura was er niet van overtuigd dat ik haar van deze angst af zou kunnen helpen omdat ze de angst al zó ontzettend lang had. Tot nu toe had ze al van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar niets had geholpen.

Ze wist vooraf wel al duidelijk te vertellen waar haar angst vandaan kwam. Ze wist precies wanneer het begonnen was. Toen zij een jaar of  5 was, was er een voorval geweest waarbij zij moest spugen. Dat heeft ze toentertijd zo ontzettend erg gevonden, dat er een heftige angst en weerstand tegen spugen was ontstaan. Door alles wat zij ervan vond en erover dacht en doordat haar onderbewuste dit voorval al die jaren zo levendig mogelijk heeft gehouden (met als doel haar eraan te herinneren dat dit een situatie is waar ze niet nog een keer in terecht wil komen), is het probleem steeds groter geworden.

We zijn met de sessie begonnen en al heel snel werd de ui afgepeld. Na 20 minuten kon ze haar probleem, haar angst, al niet meer vinden. De gedachte aan een Ayahuasca ceremonie werd nu een stuk positiever en in realiteit bereikbaar.

Kan dit nu altijd in slechts 20 minuten? Nee, maar soms dus wel.

Alle angsten zijn te behandelen met behulp van FasterEFT/Eutaptics.

Heb jij last van angsten, laat je er dan niet langer door belemmeren en neem de stap richting vrijheid.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *