Werkt FasterEFT ook bij angsten?

Het antwoord is: ja!

Ik heb natuurlijk een mooi voorbeeld hiervan.

Bij één van mijn workshops was Laura, een vrouw die al van jongs af aan, zeker al 40 jaar, angst had om over te geven, te spugen. Laura wilde erg graag een keer een Ayahuasca ceremonie bijwonen en daar hoort toch wel bij dat je in de loop van die ceremonie gaat braken. Omdat zij zo’n angst had voor overgeven, had zij zo’n ceremonie dus nog nooit durven doen. Ze wilde dus graag van deze angst af.

Laat ik voorop stellen dat je van mij nooit van een angst af MOET komen. Als je je angst wil houden, moet je dat vooral doen. Maar wanneer een angst je belemmert in iets dat je wil doen of bereiken, dan zou je eens kunnen kijken of het mogelijk is er vanaf te komen.

Verder weet ik persoonlijk niets van Ayahuasca, dus daar laat ik me verder niet over uit. Ik bekommer me om wat het is dat mijn client wil bereiken.

Laura was er niet van overtuigd dat ik haar van deze angst af zou kunnen helpen omdat ze deze angst al zo ontzettend lang had. Tot nu toe had nog helemaal niets geholpen.

Ze wist vooraf wel al duidelijk te vertellen waar haar angst vandaan kwam. Ze wist precies wanneer het begonnen was. Toen zij een jaar of  5 was, was er een voorval geweest waarbij zij moest spugen. Dat heeft ze toentertijd zo ontzettend erg gevonden, dat er een heftige angst en weerstand tegen spugen was ontstaan. Door alles wat zij ervan vond en erover dacht en doordat haar onderbewuste dit voorval al die jaren zo levendig mogelijk heeft gehouden (om haar eraan te herinneren dat dit een situatie is waar ze niet nog een keer in terecht wil komen), is het probleem steeds groter geworden.

We zijn met de sessie begonnen en al heel snel werd de ui afgepeld. Na 20 minuten kon ze haar probleem, haar angst, al niet meer vinden. De gedachte aan een Ayahuasca ceremonie werd nu een stuk positiever.

Kan dit nu altijd in slechts 20 minuten?

Nee. Meestal is er wat meer tijd nodig.

Voor een simpele, enkelvoudige angst zijn meestal 2 à 3 sessies nodig. Heb je te maken met een meer gelaagde/complexe angst, dan kunnen er nog wat meer sessies nodig zijn.

Alle angsten zijn te behandelen met behulp van FasterEFT/Eutaptics.

Wil jij ervaren wat FasterEFT/Eutaptics voor jou kan betekenen, dan kun je hier een gratis en vrijblijvende proefsessie bij mij reserveren.

Zie ik je daar? ?

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.