Herken je jezelf hierin?

Het is eindelijk vrijdagmiddag en het weekend staat voor de deur! Je hebt er echt behoefte aan, zeg! Eindelijk wat tijd om te ontspannen…

Deze week kreeg je te horen dat je aanstaande maandag een beoordelingsgesprek hebt op je werk, en dat heeft ervoor gezorgd dat je de hele week al behoorlijk nerveus bent. Ondanks de vele complimenten die je ontvangt en het feit dat je eigenlijk wel weet dat je goed bent in wat je doet, voel je je gespannen wanneer er een beoordeling in het vooruitzicht ligt. Je baalt daar enorm van!

Als je thuiskomt, vraagt je partner hoe je dag op het werk was. Met een glimlach zeg je: “Goed hoor! Gewoon mijn best gedaan, dat moet genoeg zijn, toch?” En dat meen je ook! Maar die knoop in je maag maakt het lastig om het ook echt zo te voelen.

Je partner bevestigt wat je zegt, schenkt een wijntje voor je in en begint over jullie geplande avondje uit eten en naar de film gaan. Je bent echter uitgeput en zou liever thuisblijven. Maar ja, afspraak is afspraak, en hij heeft er zo naar uitgekeken, dus je kunt er niet onderuit. Met een glimlach zeg je: “Geef me even de tijd om op te frissen en me om te kleden, en dan gaan we.” Je slaakt een zucht. Je zet je eigen gevoelens opzij ten gunste van die van een ander.

Het hele weekend staat vol met afspraken en verplichtingen, en er is geen tijd voor jezelf. Een vriendin zegt zelfs dat je niet moet overdrijven, omdat er mensen zijn die het zwaarder hebben dan jij. Je voelt je onbegrepen en twijfelt nog meer aan jezelf. Op zondag ben je nog steeds uitgeput en voel je de spanning van het aankomende beoordelingsgesprek op je werk weer opkomen. De tranen prikken in je ogen.

Hoe zou het voor je zijn als….

 • jij jezelf op de 1e plaats zou zetten en je daar geen schuldgevoel bij zou hebben?
 • je weet dat je je werk goed doet en het ook helemaal prima voelt als je werk wordt beoordeeld.
 • Je na een werkweek nog genoeg energie hebt om leuke dingen te doen.
 • Je privé alleen de dingen doet waar je blij van wordt, en ook geen schuldgevoel hebt wanneer je ergens nee tegen zegt.

Dit is mogelijk als je bij mij het traject ‘schoon schip’ volgt. Dit traject bestaat uit 6 persoonlijke sessies van 1,5 uur. Deze sessies zullen 1:1 plaatsvinden, naar keuze fysiek of online.

Aan het einde van dit traject zal je zien dat je…

 • veel meer rust in je hoofd hebt omdat je steeds vaker gewoon voor je mening uitkomt en je hart volgt.
 • intuїtie scherper wordt (doordat je gevoel minder wordt getriggerd door zaken uit het verleden) en je daar steeds meer op durft te vertrouwen.
 • steeds meer overtuigd raakt van hoe waardevol jij bent. (gevoel en verstand komt op 1 lijn)
 • je sterker en krachtiger voelt dan voorheen.
 • geen energie meer kwijt raakt aan twijfelen en onzeker zijn.
 • je steeds minder aantrekt van de mening van anderen.
 • geen please-gedrag meer vertoont.
 • duidelijk je grenzen kunt stellen.

De investering hiervoor is 777 euro excl. BTW

 • Dit traject is voor mensen die:

  • er klaar voor zijn om de verantwoordelijkheid over hun leven te nemen
  • zichzelf meer plezier en rust in het leven gunnen.
  • liefdevoller (richting zichzelf én richting anderen) in het leven willen staan.
  • zichzelf graag verder willen ontwikkelen.
  • niet bang zijn om hun schaduwkanten (samen met mij)  aan te kijken en los te laten.
  • bereid zijn zichzelf onder de loep te nemen.
 • Je moet dit traject vooral niet doen als je:

  • niks wil veranderen in je leven of aan jezelf.
  • je ‘shit’ heerlijk in de kast wil bewaren net zo lang tot het er vanzelf uitvalt omdat het teveel wordt.
  • je niet wil achterhalen wat het werkelijk is dat je belemmert.
  • liever slachtoffer blijft en vingertje-wijst naar anderen.
  • niet aan zelfreflectie wil doen.

Ben jij ook toe aan verandering?

Ik had altijd het diepe innerlijke weten dat het leven bedoeld was als een groot avontuur en dat vreugde onze natuurlijke staat van zijn was. En hoewel ik wist dat we krachtige scheppers zijn van onze eigen realiteit en de leiding hebben over ons leven, merkte ik dat ik vaak tegen dezelfde bakstenen muren van mijn eigen kernovertuigingen aanliep. Het deed vaak pijn en het voelde als een worsteling.

Ik ben heel dankbaar dat ik Maaike heb gevonden om mij te coachen. We werkten regelmatig aan verschillende onderwerpen. Ze hielp me omgaan met een angst die ik al twee decennia had en die ik in slechts één sessie kwijtraakte. En ze hielp me bij het veranderen van enkele zelf-saboterende overtuigingen.

Ze is een geweldige coach – zeer bekwaam, slim, zachtaardig, een zeer goede luisteraar en ze heeft een geweldig gevoel voor humor. Haar coaching is niet alleen heel effectief, maar ook licht en speels. En het is inderdaad best moeilijk om vast te houden aan je oude, pijnlijke overtuigingen als je niet anders kunt dan lachen. Dus het werk met Maaike is eigenlijk een groot, vreugdevol avontuur geworden om mijn ware, natuurlijke, krachtige zelf te ontdekken!

Annette

Toen ik over Maaike’s werk hoorde, hoopte ik dat ze wat dingen voor me zou kunnen oplossen die me tegenhielden in het zakendoen. Ze werkte met mij aan een aantal dringende problemen en we gingen helemaal terug naar de wortel van het probleem, die in dit proces snel en pijnloos werd onthuld en opgelost.

Ik werkte destijds ook samen met een psycholoog die een kernovertuiging identificeerde die me op alle gebieden van het leven tegenhield. De psycholoog kon echter de wortel van het probleem niet vinden. Door met Maaike te werken heb ik de wortel van de ‘ik ben het niet waard’-overtuiging kunnen achterhalen en heb ik die kunnen loslaten.

Het mooie van dit werk is dat het deze blokkade dan direct op alle gebieden van het leven wegneemt. Ik had al 5 jaar geen loonsverhoging gehad – deze week kon ik er eindelijk om vragen en kreeg ik ook waar ik om vroeg. Dat had de oude ik nooit gekund. Maar de huidige ik kon het vragen, want voor het eerst in mijn leven geloof ik dat ik het ook echt waard ben. Ik kan je niet genoeg bedanken Maaike. Je hebt mijn leven voor altijd veranderd.

Dianne

De investering hiervoor is 777 euro excl. BTW

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik woon niet in (de buurt van) Amsterdam, kan ik dit traject ook op afstand doen?

Jazeker kan dat. Online of offline maakt voor de uitwerking van dit traject niet uit.

Mag ik dit traject ook in delen betalen?

Natuurlijk. Dan betaal je bij aanschaf de helft en na 3 sessies de andere helft.

Kan ik op elk willekeurig moment beginnen met het traject?

Ja hoor. We plannen de sessies in overleg in. Het moet natuurlijk voor ons beiden passen.

Kan ik deze sessies combineren met een andere therapie?

Er zijn geen contra-indicties wat betreft andere therapieёn. Het kan echter voor jezelf wel druk worden, dus bedenk goed of het prettig zal zijn voor je om e.e.a. tegelijk te doen.

Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is. Kan ik dit met jou bespreken?

Jazeker. In een gratis gesprek van een half uur bespreken we jouw situatie en kijken we samen of dit traject geschikt voor je is.

Hoeveel tijd kost dit traject me?

Je hebt elke week of om de week (afhankelijk van wat jij zelf het prettigst vindt)  een 1 op 1 sessie met mij van 1,5 uur en daarnaast kost het je hooguit reistijd indien je de sessies offline doet.

Ik heb al zoveel geprobeerd, gaat dit wel werken dan?

Ik heb nog nooit mensen meegemaakt bij wie dit niet werkt. Het werkt enkel niet wanneer je dit niet aangaat of wanneer je het traject geen kans geeft.

Moet ik alles vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt?

Nee. Alsjeblieft niet. Dat is zonde van onze tijd. Ik werk enkel met de manier waarop dingen opgeslagen liggen in je onderbewuste. Ik hoef dus niet de toedracht tot een bepaalde situatie te weten. Ook is het van geen enkel belang of iets waar is of niet waar. Als het voor jou waar is of voelt, dan is dat hetgeen waar ik mee werk.

Ga ik onder hypnose tijdens een sessie?

Nee. Ik werk met een lichte trance, waarbij ik constant in gesprek ben met jou. Je bent volledig bij bewustzijn.