Mijn Boost Body & Mind Methode

Met mijn methode maken we effectief gebruik van het onderbewustzijn: Het deel van je brein dat alle informatie én de sleutel tot jouw vrijheid bevat. Met behulp van een lichte trance verschaf je jezelf direct toegang tot je onderbewustzijn. Zonder ruis op die lijn zoals bij praten en je verhaal zelf moeten vertellen.

Van het woord trance hoef je niet te schrikken. Wij brengen namelijk al een groot deel van de dag in trance door. Al die momenten dat we denken aan dingen die in het verleden zijn gebeurd of dat we denken aan wat we nog gaan doen, zijn we in trance. Of wanneer we dingen op de automatische piloot doen.

Vergelijk het met het opruimen van een kamer

Je gooit dingen weg die je niet meer nodig hebt en de rest zet je weer terug. Dit opgeruimde gevoel en het feit dat je geen negatieve emoties meer voelt bij dingen uit het verleden, zorgen ervoor dat je je direct weer beter voelt, vrijer en de hele wereld weer aan kunt.

De Boost Body & Mind methode is een effectieve mix van de methoden die ik me eigen heb gemaakt en die ik heb kunnen toetsen aan mezelf en aan mijn cliënten.

Ik ben gecertificeerd in: FasterEFT (EFT, NLP, Matrix reimprimting), Rapid Transformatonal Therapy (RTT), Medische BasisKennis, coaching en Points of You.