FasterEFT en fysieke pijn

Tijdens een workshop doe ik altijd 1 of 2 voorbeeldsessies. Dan vraag ik aan de deelnemers of er iemand een probleem heeft waar hij/zij graag vanaf wil.

Deze keer was er niemand die iets zei. Iedereen nam een wat afwachtende houding aan, hopend dat iemand anders zich zou opofferen. Totdat 1 deelneemster vroeg: “kun je ook van kiespijn afkomen hiermee?”

Ik gaf aan dat kiespijn veroorzaakt kan worden door een ontsteking oid, iets dat fysiek mis is met de kiezen of met het tandvlees, en dat ik zo’n ontsteking niet kan wegnemen. Tand- of kiespijn kan echter ook vaak veroorzaakt worden door stress en in dat geval is deze pijn iets dat we met behulp van FasterEFT kunnen loslaten.

Bij elke fysieke pijn geldt overigens dat de pijn erger wordt door onze emoties, wat we van de pijn vinden en wat we over de pijn èn over onszelf denken.

We besloten het erop te wagen en gewoon te kijken hoe ver we zouden komen.

Binnen 10 minuten was de pijn weg. Niet meer te vinden. Ook toen we weer verder waren gegaan met de workshop en ik haar na twee uur vroeg hoe het stond met de pijn, was het nog steeds weg.

De cliente vroeg zich af of ze nu nog wel naar de tandarts zou moeten, nu de pijn weg is.

Mijn advies in zo’n geval is wel even langs de tandarts te gaan om uit te sluiten dat er iets fysieks aan de hand is. Als er een ontsteking zit, moet daar nog iets mee gebeuren. We hebben nu alleen iets aan de pijn, het emotionele/mentale aspect gedaan. Wat bijvoorbeeld kan gebeuren, is dat een sluimerende ontsteking aan de wortelpunt ten tijde van stress (verminderde afweer) juist gaat opspelen. De pijn verdwijnt dan wel weer als je je weer beter voelt, maar die sluimerende ontsteking zit er nog steeds.

Heb jij een fysieke pijn en zou je willen weten of FasterEFT/Eutaptics iets voor jou kan betekenen, dan kun je hier een gratis en vrijblijvende proefsessie bij mij reserveren!

Ik hoop je te zien!?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *